Als influencer ben ik in de winter dol op stamppotten – het is echt comfortfood waar ik blij van word. En voor mij horen daar ook heerlijk uitgebakken spekjes bij! Maar omdat ik steeds vaker vegetarisch wil eten, ben ik op zoek gegaan naar een lekker alternatief.
In deze video deel ik mijn recept voor vegetarische spekjes van tofu. Het is supermakkelijk om te maken en zit boordevol smaak dankzij een heerlijke combinatie van zout, gerookt paprikapoeder, sojasaus, maple syrup en vloeibaar rookaroma. Deze spekjes zijn perfect om te gebruiken in stamppotten, salades of als topping voor je favoriete gerechten.
Doe mee met mijn missie om meer vegetarische gerechten in ons weekmenu op te nemen en ontdek hoe eenvoudig én lekker dit kan zijn. Laat in de reacties weten of jij ze in je stamppot hebt geprobeerd en wat je ervan vond!
Vergeet niet om dit recept te delen met andere fans van vegetarische recepten. Samen maken we plantaardig eten leuk én lekker!
Heb je het recept gemaakt of wil je het gaan maken? Heb je een vraag erover? Laat het in onderstaande reacties weten! Ik zou het echt leuk vinden als je een foto van het recept deelt op Facebook of Instagram met de hashtag #reneindekeuken of tag @reneindekeuken. Veel plezier met koken!
Ik ben René van der Linden, een gepassioneerde hobbykok en hoop jou te inspireren met mijn recepten, waar je helemaal geen chef voor hoeft te zijn. Met een beetje liefde voor het koken en het gebruik van goede verse producten kan iedereen iets lekkers op tafel toveren.
Laat je inspireren door de veelzijdige recepten op deze website en kijk vooral eens naar de kookvideo’s van René in de Keuken op YouTube.