Zin in een kruidige, verwarmende maaltijd waarbij je vlees écht niet mist? Deze vegetarische Indiase curry met kikkererwten, bloemkool en aardappel zit boordevol smaak dankzij een heerlijke mix van specerijen zoals kurkuma, komijn en garam masala. Serveer de curry met basmatirijst en versgebakken naan en maak het helemaal af met knapperige cashewnoten en verse koriander.
Dit recept is perfect voor een doordeweekse avond of als je eens een gezond en voedzaam vegetarisch gerecht op tafel wilt zetten. Bovendien is deze curry makkelijk te maken en ideaal om voor meerdere dagen te bereiden.
Lees snel verder voor het stap-voor-stap recept en ontdek hoe je deze Indiase klassieker thuis kunt maken!
Heb je het recept gemaakt of wil je het gaan maken? Heb je een vraag erover? Laat het in onderstaande reacties weten! Ik zou het echt leuk vinden als je een foto van het recept deelt op Facebook of Instagram met de hashtag #reneindekeuken of tag @reneindekeuken. Veel plezier met koken!
Ik ben René van der Linden, een gepassioneerde hobbykok en hoop jou te inspireren met mijn recepten, waar je helemaal geen chef voor hoeft te zijn. Met een beetje liefde voor het koken en het gebruik van goede verse producten kan iedereen iets lekkers op tafel toveren.
Laat je inspireren door de veelzijdige recepten op deze website en kijk vooral eens naar de kookvideo’s van René in de Keuken op YouTube.