Ik ben zelf geen groot liefhebber van gnocchi. Deze gekookte deegkussentjes vond ik altijd maar een vreemde structuur hebben en nogal zompig aanvoelen. Tot ik in Italië gnocchi geserveerd kreeg die krokant gebakken was, zoals gebakken aardappels. Lekker crispy van buiten en zacht van binnen, dat was een ander verhaal.
Met dit recept maak je een heerlijk gerecht van malse kipdijreepjes en portobello champignons met een romige gorgonzolasaus. Als je dit serveert met de krokant gebakken gnocchi op een bedje van veldsla met balsamico crema zet je een heerlijk zomers Italiaans gerecht op tafel!
Ik ben René van der Linden, een gepassioneerde hobbykok en hoop jou te inspireren met mijn recepten, waar je helemaal geen chef voor hoeft te zijn. Met een beetje liefde voor het koken en het gebruik van goede verse producten kan iedereen iets lekkers op tafel toveren.
Laat je inspireren door de veelzijdige recepten op deze website en kijk vooral eens naar de kookvideo’s van René in de Keuken op YouTube.