Krijg tot 20% korting op hotelovernachtingen!

Bol AlgemeenBol Algemeen
KokenKoken
Quattro stagioni vegetarische Mexican tortilla wrap

Quattro Stagioni Vega Tortilla Wrap

Deze Quattro Stagioni Tortilla Wrap is enorm populair op social media en is leuk om zelf te proberen. Want met deze Quattro Stagioni Tortilla Wrap hack maak je in no-time zelf een heerlijke wrap, even in de contactgrill en eet smakelijk! En mijn versie van deze wrap is super-budgetvriendelijk. Met al die verse ingrediënten belegd ben je net € 2,50 per persoon kwijt.
5 from 1 vote
Cuisine Mexicaans
Servings 4 personen

Ingrediënten
  

  • 4 grote tortillawraps
  • 1 potje tacosaus of Mexicaanse salsa of pastasaus
  • 1 pakje vegetarische balletjes of voorgebakken gehaktballetjes
  • 1 pakje Cheddar smeltkaas
  • Trostomaten
  • Ijsbergsla of krulandijvie, rucola of spinazie
  • 1 pot Jalapeño plakjes of verse Jalapeño
  • 1 potje nacho cheese dip

Instructies
 

  • Verwarm de contactgrill (of een tosti ijzer).
    Snij een tortillawrap vanuit het midden naar de buitenkant door.
  • Smeer 1 kwart van de tortilla in met de tacosaus. Snij 3 vegaballetjes in plakjes druk deze in de saus.
    Leg op de volgende kwart 2 plakjes Cheddar smeltkaas. Snij een paar trostomaatjes in plakjes en leg deze op de kaas.
    Op de 3e kwart leg je een handje ijsbergsla (of krulandijvie, rucola of spinazie). Leg naar eigen smaak jalapeño plakjes op de sla. 
    Smeer de laatste kwart in met nacho cheese dip.
    Vouw nu het gedeelte met de nacho cheese dip over het gedeelte met de sla, het gedeelte met de sla over het gedeelte met de kaas/tomaten en ten slotte het gedeelte met de kaas/tomaten over de vegaballetjes.
    Grill de wrap 5 minuten in de contactgrill tot de kaas gesmolten is en er grillstrepen op de wrap zijn ontstaan.
    Snij de wrap 1 keer door en eet smakelijk!

Video

TIP

Probeer ook deze makkelijke lunch eens: Healthy Food Jar. Lunch-to-go in een pot.
Makkelijk mee te nemen maaltijdpotten Food jars. Lunch to go.
5 from 1 vote
Heb je het recept gemaakt?Laat me weten het het beviel
Author picture

Heb je het recept gemaakt of wil je het gaan maken? Heb je een vraag erover? Laat het in onderstaande reacties weten! Ik zou het echt leuk vinden als je een foto van het recept deelt op Facebook of Instagram met de hashtag #reneindekeuken of tag @reneindekeuken. Veel plezier met koken!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rene van der Linden van Rene in de keuken

RENE IN DE KEUKEN

Ik ben René van der Linden, een gepassioneerde hobbykok en hoop jou te inspireren met mijn recepten, waar je helemaal geen chef voor hoeft te zijn. Met een beetje liefde voor het koken en het gebruik van goede verse producten kan iedereen iets lekkers op tafel toveren.

Laat je inspireren door de veelzijdige recepten op deze website  en kijk vooral eens naar de kookvideo’s van René in de Keuken op YouTube.

Surinaamse Moksi Meti
Surinaamse Moksi Meti
Lees meer
Stinky Tofu uit Taiwan
Stinky Tofu uit Taiwan
Taiwanese stinky tofu is een gerecht dat nieuwsgierigheid wekt, misschien zelfs een beetje angst inboezemt, maar uiteindelijk een verhaal vertelt over traditie, smaak en cultuur.
Lees meer
Patat Frites zoals bij Bram Ladage
Patat Frites zoals bij Bram Ladage
Er is toch geen snack zo lekker als knapperige versgebakken patat frites. Van die goudbruine handgesneden frieten, gemaakt van nieuwe oogst patat-aardappelen. Maar hoe maak je dat zelf?
Lees meer
Parmigiana di Melanzane
Parmigiana di Melanzane
Parmigiana di Melanzane is één van mijn favoriete Italiaanse gerechten. Een soort lasagne maar in plaats van pastabladen worden er aubergineplakken gebruikt. Het is een heerlijk vegetarisch gerecht en...
Lees meer
Courgettesoep met kerrie
Courgettesoep met kerrie
Maak deze romige courgettesoep met kerrie en paprika – gezond, snel klaar en ideaal voor courgettes uit je moestuin!
Lees meer
Marokkaanse Bastilla met kip
Marokkaanse Bastilla met kip
Ontdek de Marokkaanse bastilla met kip uit Fez: een feestelijk gerecht met krokant deeg, specerijen, amandelen en een vleugje zoet.
Lees meer
Smoor Djawa met zoetzure snijbonen
Smoor Djawa met zoetzure snijbonen
Smoor Djawa: mals Indisch gestoofd rundvlees met kruidige saus, zoetzure snijbonen en gele rijst. Comfortfood met een Indische twist.
Lees meer
Bacalhau met knoflook, peper, koriandersaus
Bacalhau met knoflook, peper, koriandersaus
Maak Portugese bacalhau met knoflooksaus, koriander en gebakken uien. In Portugal koop je ontzouten bacalhau, in NL gebruik je kabeljauw.
Lees meer
Portugese Bonensoep met Chorizo
Portugese Bonensoep met Chorizo
Heerlijke Portugese bonensoep (sopa de feijão) met chorizo, spek, bonen en aardappel. Volgens authentiek recept, eenvoudig thuis te maken.
Lees meer
Arabian Nights Chicken
Arabian Nights Chicken
Arabian Nights Chicken: Midden-Oosterse kipstoof met abrikozen, kaneel en amandelen. Vol smaak, eenvoudig te maken, perfect met geurige rijst.
Lees meer
Booking.com
Facebook
Pinterest
WhatsApp