Koken op een (festival)camping, waar je niet beschikt over een koeling, is zo gek nog niet. Je gaat heel creatief om door gebruik te maken van houdbare ingrediënten die buiten de koelkast bewaard kunnen blijven. Dit recept voor spicy kikkererwten & eierstoof met Libanees platbrood is een goed voorbeeld van een campingmaaltijd dat de smaken van het Midden-Oosten combineert. Het is een perfecte optie voor zowel vegetariërs als liefhebbers van pittig eten. Dit gerecht zit boordevol eiwitten en voedingsstoffen en is gemakkelijk te maken.
Heb je het recept gemaakt of wil je het gaan maken? Heb je een vraag erover? Laat het in onderstaande reacties weten! Ik zou het echt leuk vinden als je een foto van het recept deelt op Facebook of Instagram met de hashtag #reneindekeuken of tag @reneindekeuken. Veel plezier met koken!
Ik ben René van der Linden, een gepassioneerde hobbykok en hoop jou te inspireren met mijn recepten, waar je helemaal geen chef voor hoeft te zijn. Met een beetje liefde voor het koken en het gebruik van goede verse producten kan iedereen iets lekkers op tafel toveren.
Laat je inspireren door de veelzijdige recepten op deze website en kijk vooral eens naar de kookvideo’s van René in de Keuken op YouTube.