Culinair Seizoensmenu - 3 of 4 gangen

Koken met ingrediënten waar het seizoen om vraagt: dat vind ik de beste keuze. Geen verre import, maar superverse producten met pure smaak.

Hoewel het seizoensmenu als verrassingsmenu wordt aangeboden, stel ik het altijd samen in goed overleg met jou. We stemmen af op jouw voorkeuren, dieetwensen en het gezelschap. Vegetarische menu’s of aanpassingen zijn uiteraard mogelijk.

Ik kook voor gezelschappen van 6 tot 16 personen.
Kleinere groepen zijn in overleg mogelijk – de prijs per persoon ligt dan iets hoger.

Hoewel het seizoensmenu een verrassingsmenu is, wordt het altijd samengesteld in samenspraak met de klant en wordt er rekening gehouden met de voorkeuren en dieetwensen van de gasten.

Menu-opties & tarief

Seizoensmenu – 3 gangen: € 40,- p.p.

Seizoensmenu – 4 gangen: € 50,- p.p.

De prijs is inclusief voorbereiding, koken op locatie en schoon achterlaten van de keuken.
Wil je dat ik borden en kommetjes meebreng? Dat kan voor een meerprijs van € 5 per persoon.

Het 4-gangen menu van dit seizoen:

1. Pompoenfritters met feta en za’atar

Pompoenfritters met feta en za’atar op een glazen bord

2. Soep van geroosterde zoete aardappel met sherry en chorizokruim

Kom soep van zoete aardappel met chorizokruim en peterselie

3. Zacht gegaarde sukade met rode wijnsaus, ovengeroosterde krieltjes en rouleau van spitskool

Zacht gegaarde sukade met rode wijnsaus, krieltjes en truffelspitskool

4. Mini karamel appel cheesecakes

Mini karamel-appel cheesecakes met kruimeldeeg en toffee

Extra opties

Maak de culinaire beleving compleet met een aantal heerlijke aanvullingen:

  • Wijnarrangement
    • Bij 3 gangen: € 5 p.p.
    • Bij 4 gangen: € 10 p.p.

  • Kaasplankje deluxe – € 10 p.p.
    (drie soorten kaas, chutney, noten en een glas port)

  • Chocolade & zoetigheden bij de koffie – € 7,50 p.p.
    (verse bonbons, chocoladetruffels en petit fours)

Wat kun je verwachten

Na boeking neem ik persoonlijk contact met je op om jouw wensen door te spreken.
Alles wordt voorbereid en op de afgesproken dag werk ik het menu in jouw keuken af.

Wat ik regel:

  • Boodschappen, mise-en-place en eindbereiding

  • Borden, kommetjes en presentatie (indien gewenst, meerprijs € 5 p.p.)

  • Professionele, smaakvolle presentatie

  • Ik laat de keuken netjes en schoon achter

Wat jij doet:

  • Een kookruimte vrijmaken

  • De tafel gezellig aankleden met mooi tafellinnen of leuke placemats, glazen en bestek

Boek jouw seizoensmenu

Wil je thuis genieten van een restaurantwaardig diner met seizoensproducten in de hoofdrol?
📩 Neem contact op via 📧 info@reneindekeuken.nl of 📞 bel/app me.

Ik denk graag mee over het menu en maak een voorstel dat perfect past bij jouw gezelschap.

Deel dit menu