Zet de waterkoker aan met een halve liter water
Kook witte wijst voor het benodigde aantal personen
Verhit een scheut zonnebloemolie in een stoofpan. Voeg de spice-mix toe en fruit deze in de olie.
Voeg een stukje trassie toe, 2 eetlepels tamarinde, 2 eetlepels rietsuiker, 200 ml kokosmelk en 1 kippenbouillonblokje toe. Roer door elaar en breng zachtjes aan de kook. Leg de gemarineerde druksticks in de saus. Giet er gekookt water bij tot de kip net onder staat. Voeg 5 limoenblaadjes toe en de bovenkanten van het citroengras (wat je over had na het snijden).
Laat de curry een half uur op een lage hittebron zachtjes pruttelen.
Schil in de tussentijd 500 gram aardappels en snij deze in blokjes.
Voeg na 30 minuten de aardappelblokjes toe en laat de curry dan nog 20 minuten pruttelen.