Quesadillas zijn heerlijk en eenvoudig om te maken op de camping en perfect voor een snelle en voedzame maaltijd. Deze quesadillas zijn niet alleen smaakvol, maar ook praktisch, vooral als je kampeert en beperkte kookmogelijkheden hebt.
Doe 2 tl oregano, 1 tl gerookt paprikapoeder, 1 tl witte peper, 1 tl gemalen komijn, en 1 tl zout ijn een afsluitbaar bakje. Sluit af en schud door elkaar.
Snij 4 bosuien in ringetjes. Verhit een scheutje olijfolie in een pan en voeg de bosui toe. Voeg na een minuut de spice-mix toe en laat door het bakken de geuren vrijkomen. Roer er 4 eetlepels 1 blikje tomatenpuree door.
Laat een 1 blik linzen uitlekken en gooi erbij. Knijp het sap van 1 limoen uit.
Gooi de inhoud van de pan leeg in een bakje of een kom en maak de pan schoon met een stukje keukenpapier.
Neem een tortillawrap of Libanees platbrood en verdeel over 1 kant van de wrap een schep van de vulling. Leg er 21 pak plakjes cheddar op. Vouw de wrap dicht en druk een beetje aan.
Verhit opnieuw een scheutje olijfolie en bak de quesadilla goudbruin. Draai om en laat de andere kant bakken. Neem uit de pan en maak de andere quesadillas op dezelfde manier.
Snij de quesadilla 1 keer door. Sprenkel er eventueel tabasco over.
Video
TIP
Nog een lekker campingrecept. Spaanse kikkererwtensoep met chorizo.
Keyword camping, Campingrecepten, Eenpansgerecht, Snel klaar
No ratings yet
Heb je het recept gemaakt?Laat me weten het het beviel