Leg 4 varkensschnitzels of procureurlapjes in een ovenschaal. Strooi er 1 tl zout, 1 tl chilivlokken, 1 tl zwarte peper, 1 tl gemalen komijn, 1 tl gemalen koriander, 1 tl oregano en 1 tl paprikapoeder overheen en masseer de specerijen in met je handen.
Giet er ± 250 ml ananassap over en zorg dat het vlees onder staat. Je kunt hier overgebleven sap van ananas uit blik voor gebruiken. Natuurlijk kun je ook sap van perzik, mandarijn of fruitcocktail uit blik goed gebruiken. Laat het vlees 1 uur (of langer) marineren.
Verhit een grillpan zonder olie of boter tot die heel heet is, het vlees moet gelijk dichtschroeien. Grill de lapjes vlees aan beide kanten kort en krachtig in de hete grillpan tot ze dichtgeschroeid zijn en mooie grillstrepen vertonen. Bedruip intussen het vlees met de marinade uit de ovenschaal.
Verwarm 4 tortillawraps in de magnetron en beleg de wraps met 1 zak ijsbergsla.
Snij het gegrilde vlees in dunne reepjes en leg bovenop de ijsbergsla. Als je nog marinade over hebt kun je dat erover sprenkelen. Verkruimel er 1 stukje witte kaas over en sprenkel er chilisaus of tabasco over. Garneer met verse koriander.
Vouw de wrap dubbel tot een tacoschelp en eten maar!