Go Back
+ servings
gado gado wrap met ei, pindasaus, taugé en komkommer op campingbord

Gado Gado Wrap

Wat krijg je als je de smaken van Indonesische Gado Gado combineert met het gemak van een wrap - én je staat met één gaspitje op een festivalcamping? Juist: een Gado Gado Wrap die je zó uit je tent serveert!
No ratings yet
Course Hoofdgerecht, Lunch
Cuisine Indonesisch
Servings 4 personen

Ingrediënten
  

  • olijfolie
  • een pak kleine tortillawraps
  • eieren
  • pindakaas
  • roti sambal bv lekker bekkie
  • geraspte witte kool of spitskool
  • snack komkommer
  • taugé
  • pinda's
  • gebakken uitjes
  • zoete dikke ketjap

Instructies
 

  • Verhit een klein scheutje olijfolie in een koekenpan. Leg een een pak kleine tortillawraps op de bodem van de pan, breek een eieren en smeer dat over de bovenkant van de wrap uit. Wanneer het ei bijna gestold is draai je de wrap en laat je de andere kant bakken.
  • Smeer op die kant van de wrap 1 volle eetlepel pindakaas en een halve eetlepel roti sambal. Strooi er een handje geraspte witte kool of spitskool over, snij een snack komkommer in plakjes en leg in het midden, strooi een handje taugé erover, pinda's en Indonesische gebakken uitjes. Laat het een aantal minuten garen met de deksel op de pan.
  • Laat de wrap uit de koekenpan op een bord glijden. Besprenkel met zoete dikke ketjap en rol de wrap op. Snij de wrap door en geef er eventueel cherrytomaatjes bij.

Video

TIP

Probeer ook eens dit makkelijke campingrecept Camping Pasta met Tonijn
kampeermaaltijd met tonijn, basilicum en cherrytomaatjes
No ratings yet
Heb je het recept gemaakt?Laat me weten het het beviel