Wat krijg je als je de smaken van Indonesische Gado Gado combineert met het gemak van een wrap - én je staat met één gaspitje op een festivalcamping? Juist: een Gado Gado Wrap die je zó uit je tent serveert!
Verhit een klein scheutje olijfolie in een koekenpan. Leg een een pak kleine tortillawraps op de bodem van de pan, breek een eieren en smeer dat over de bovenkant van de wrap uit. Wanneer het ei bijna gestold is draai je de wrap en laat je de andere kant bakken.
Smeer op die kant van de wrap 1 volle eetlepel pindakaas en een halve eetlepel roti sambal. Strooi er een handje geraspte witte kool of spitskool over, snij een snack komkommer in plakjes en leg in het midden, strooi een handje taugé erover, pinda's en Indonesische gebakken uitjes. Laat het een aantal minuten garen met de deksel op de pan.
Laat de wrap uit de koekenpan op een bord glijden. Besprenkel met zoete dikke ketjap en rol de wrap op. Snij de wrap door en geef er eventueel cherrytomaatjes bij.