Het beste van deze ontbijtburrito's is dat ze niet alleen heerlijk zijn, maar ook gemakkelijk te maken en mee te nemen zijn. Of je nu onderweg bent naar het werk, naar school of gewoon wilt genieten van een rustige ochtend thuis, een ontbijtburrito biedt een handige en bevredigende maaltijd die je dag op de best mogelijke manier begint. Met ei, kaas, tomaat en pesto combineert deze smakelijke creatie alle essentiële elementen van een voedzaam ontbijt in één heerlijke hap.
Klop 1 ei los in een kommetje. Rasp een handvol 1 stukje Grana Padano. Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan. Bak een 1 tortillawrap of Libanees platbrood in de olijfolie. Giet het geklutste ei erover en smeer het uit met een bakkwast. Strooi er geraspte 1 stukje Grana Padano over, maar bewaar wat voor straks.
Snij 1 tomaat in plakjes. Draai de wrap om met een spatel. Smeer deze kant van de wrap in met 1 el pesto. Leg de plakjes tomaat erop. Verbrokkel met de vingers een beetje 1 stukje witte kaas erover. Strooi de rest van de Grana Padano erover.
Vouw de zijkanten een stukje naar binnen en vouw daarna de andere zijdes naar binnen zodat de burrito helemaal dicht is. Draai 'm weer om met je spatel en druk een beetje aan. Haal de burrito uit de pan en leg 'm op een bord. Snij in het midden open zodat de binnenkant zichtbaar wordt.