Verwarm de oven voor op 180 graden.
Breek 4 eieren in een kom, voeg een scheutje melk toe en zout en peper. Roer door elkaar met een garde.
Verhit een scheutje zonnebloemolie in een koekenpan. Giet het ei-mengsel in de pan en zodra de onderkant van het ei een beetje begint te stollen begin je met roeren. Dit gaat heel snel. Laat het ei niet te ver stollen, het mag een beetje nat blijven. Haal de pan van de hittebron af.
Roer 2 el mosterd, 2 el honing, 1 el appelazijn en zout en peper tot een sausje.
Snij 2 plakken kaas in dunne reepjes.
Leg 4 croissants op de bakplaat van de oven. Snij ze met een broodmes aan de bovenkant in. Trek ze een beetje open met vingers en vul ze vervolgens met de scrambled eggs. Leg er hamblokjes op, druip de honing-mosterdsaus erover en leg de kaas erop.
Zet de croissants 5 minuten in de voorverwarmde oven en bak ze tot de kaas gesmolten is en de croissants krokant.