Meng in een kom: 2 koppen tarwebloem, 2 el griesmeel, 1 volle tl chilivlokken, 1 tl kurkuma, 1 tl ketoembar, 1 tl komijnpoeder, 1 tl kerrie, een mespuntje asafoetida, het sap van 1 limoen, 1 tl zout en een scheutje zonnebloemolie.
Voeg 1 kop water toe en roer door elkaar. Kneed alles met je handen tot een deegbal. Als het geheel te plakkerig wordt voeg je wat extra bloem toe. Wanneer het deeg juist te droog blijft voeg je een beetje water toe.
Haal een stukje deeg van de deegbal ter grootte van een golfbal. Druk een beetje plat en rol het uit met een deegroller tot je een plat pannenkoekje hebt. Doe dit op een met bloem bestoven werkblad. Rol pannenkoekjes tot al het deeg op is.
Verhit een flinke laag zonnebloemolie in een pan. Controleer of de olie heet genoeg is door een stukje brood in de olie te dopen. Wanneer dit gaat bruisen is de olie heet genoeg. Laat voorzichtig een pannenkoekje in de hete olie glijden en bak deze 2 ongeveer 2 minuten. Draai de pannenkoek met een tang om en laat nog eens 2 minuten bakken. Haal de pannenkoek met de tang uit de pan en laat het uitlekken op keukenpapier. Herhaal dit met alle pannekoekjes.