Go Back
+ servings
Quattro stagioni vegetarische Mexican tortilla wrap

Quattro Stagioni Vega Tortilla Wrap

Deze Quattro Stagioni Tortilla Wrap is enorm populair op social media en is leuk om zelf te proberen. Want met deze Quattro Stagioni Tortilla Wrap hack maak je in no-time zelf een heerlijke wrap, even in de contactgrill en eet smakelijk! En mijn versie van deze wrap is super-budgetvriendelijk. Met al die verse ingrediënten belegd ben je net € 2,50 per persoon kwijt.
5 from 1 vote
Cuisine Mexicaans
Servings 4 personen

Ingrediënten
  

  • 4 grote tortillawraps
  • 1 potje tacosaus of Mexicaanse salsa of pastasaus
  • 1 pakje vegetarische balletjes of voorgebakken gehaktballetjes
  • 1 pakje Cheddar smeltkaas
  • Trostomaten
  • Ijsbergsla of krulandijvie, rucola of spinazie
  • 1 pot Jalapeño plakjes of verse Jalapeño
  • 1 potje nacho cheese dip

Instructies
 

  • Verwarm de contactgrill (of een tosti ijzer).
    Snij een tortillawrap vanuit het midden naar de buitenkant door.
  • Smeer 1 kwart van de tortilla in met de tacosaus. Snij 3 vegaballetjes in plakjes druk deze in de saus.
    Leg op de volgende kwart 2 plakjes Cheddar smeltkaas. Snij een paar trostomaatjes in plakjes en leg deze op de kaas.
    Op de 3e kwart leg je een handje ijsbergsla (of krulandijvie, rucola of spinazie). Leg naar eigen smaak jalapeño plakjes op de sla. 
    Smeer de laatste kwart in met nacho cheese dip.
    Vouw nu het gedeelte met de nacho cheese dip over het gedeelte met de sla, het gedeelte met de sla over het gedeelte met de kaas/tomaten en ten slotte het gedeelte met de kaas/tomaten over de vegaballetjes.
    Grill de wrap 5 minuten in de contactgrill tot de kaas gesmolten is en er grillstrepen op de wrap zijn ontstaan.
    Snij de wrap 1 keer door en eet smakelijk!

Video

TIP

Probeer ook deze makkelijke lunch eens: Healthy Food Jar. Lunch-to-go in een pot.
Makkelijk mee te nemen maaltijdpotten Food jars. Lunch to go.
Keyword Mexicaans, Tortilla, Vegetarisch., Wrap
5 from 1 vote
Heb je het recept gemaakt?Laat me weten het het beviel