Snipper 1 ui en 2 teentjes knoflook. Verhit een scheutje olijfolie en fruit de ui en knoflook hierin. Snij intussen 1 rode paprika in stukjes en voeg toe. Snij 250 gram cherrytomaten door de helft en voeg toe.
Voeg 1 tl gerookt paprikapoeder, 1 tl komijnpoeder, 1 tl zwarte peper, 1 tl oregano, 1 tl (chipotle) chilipoeder en 1 verkruimeld runderbouillontablet toe. Roer de ingrediënten door elkaar.
Voeg 1 blik tomatenblokjes, 1 blik uitgelekte zwarte bonen en 1 blik uitgelekte mais toe. Breng aan de kook en laat het 5 minuten op laag vuur pruttelen.
Verwarm de oven voor op 200 graden op grillstand.
Neem een (liefst ronde) ovenschaal en vet deze in met een beetje olijfolie. Verdeel vervolgens op de bodem van de ovenschaal een paar lepels tacosaus uit een potje. Leg daar 1 tortillawrap op.
Verdeel een schep van de saus die je net hebt gemaakt erover. Dek weer af met een tortillawrap.
Vervolgens weer een schep saus en verdeel hier een deel pulled pork over. Dek weer af met een tortillawrap.
Vervolgens weer een schep saus en een deel pulled pork. Dek af met een tortillawrap.
En tot slot weer een schep saus en een deel pulled pork. Dek af met een tortillawrap.
Smeer de bovenkant in met een paar lepels van de tacosaus. Verdeel er een aantal lepels zure room over, strooi er geraspte kaas over en een handje jalapeno schijfjes.
Zet de ovenschaal 10 minuten onder de grill in de voorverwarmde oven.
Laat na bereiding de lasagne iets afkoelen alvorens hem aan te snijden.
Een goed recept voor pulled pork vind je hier.